Progolf.nl

Dann Hensums boxershorts loves golf

5Toen wij van Dann Hensums enkele jaren geleden de eerste schetsen maakten voor ons boxershortmerk wisten we niet dat met name bij de golfers ons ontwerp zo’n vlucht zou nemen. Gebleken is dat we de perfecte combinatie hebben gemaakt met onze textielkeuze, de positie van de naden en de pasvorm. Al snel nadat de eerste prototypes door onze vrienden en bekenden getest werden kregen we te horen dat we de ultieme golfonderbroek ontwikkeld hadden en dat we moesten insteken met een promotiekreet als ‘Dann Hensums loves golf’. We vonden dat indertijd een beetje over the edge en hebben het gematigder aangepakt.

Echter, onze vrienden hebben het achteraf gezien wel bij het rechte eind gehad. Nu een goed half jaar later lezen we in steeds meer reviews dat met name golfers heel goed te spreken zijn over het herenondergoed van Dann Hensums. Dat is

Dann Hensums Boxershorts

Dann Hensums Boxershorts

iets waar we toch wel een trots op zijn. Zeker als je bedenkt dat golf na voetbal en tennis de derde meest beoefende sport in Nederland is. Waarom nou juist zo’n belangstelling voor de Dann Hensums boxershort door golfers? Na een onofficieel onderzoekje door Dann Hensums onder golfers blijkt dat op het uiterste moment van concentratie, net wanneer je aanlegt voor een kritieke slag, met name wijde boxershorts plotseling op een ongewenste plaats net even trekken of de pijpjes op de achterkant van een been kriebelen. Dag slag, dag punten!

Boxershort voor wanneer het er op aan komt

Wanneer vrouwen een boxershort voor ons mannen ontwerpen kopen kijken ze voornamelijk naar waar zij ons in willen zien en niƩt of wij ons er comfortabel in voelen. Bij Dann hensums vonden ze dat daar maar eens verandering in moest komen. De insteek was ondergoed te ontwikkelen voor mannen door mannen. Met als achterliggende gedachte om ons mannen zelf in het vervolg hun ondergoed te laten kopen. Zodat je als man A, meer zelfvertrouwen krijgt en B, hij altijd goed zit op de momenten dat het er op aan komt. Laten we onbewust hiermee nu precies de vinger op de de ideale golfonderbroek gelegd hebben. De als een tweede huid aansluitende Dann Hensums boxershort is zo ontwikkeld dat hij perfect ademt. De stof plakt daardoor niet aan je huid waardoor ze tijdens transpiratie droog blijft.

Wanneer je de afbeeldingen in de onlineshop bekijkt zie je ook dat de platgestikte naden niet corresponderen met naden van bovenkleding en andere contactzones. De achternaden lopen rond over het achterwerk weg zodat er onmogelijk iets tussen de bilhelften terecht kan komen. Nog een voordeel wanneer mannen voor mannen ontwerpen: het taille-elastiek is van een dusdanige kwaliteit dat ze niet dubbel gaat of snijdt wanneer je een beetje een buikje hebt. Om de laatste golfers die nog geen Dann Hensums boxershorts in de kast hebben liggen over stag te laten gaan is vanaf heden onze kreet ‘Dann Hensums loves golf’!

Geef een reactie