Progolf.nl

Magazines

Het bekendste magazine over Golf is de “Golfers Magazine” en naar eigen zeggen het meest toonaangevende golf blad. Het blad bestaat al meer dan 25 jaar en kent mooie inside artikelen, scherpe analyses en bijzondere rapportages. Naast golf artikelen kent het blad ook rubrieken als reizen en nieuws.  De hoofd-redacteur is Jan Kees van der Velden en de jaarlijkse abo kosten bedragen 76 euro en daar krijg je 9 exemplaren voor terug.

Ander blad is Golf.nl magazine en krijg je als je lid bent van de Stichting Golfsport. Clubleden en contribuanten krijgen 2 keer per jaar het blad.

Verder is het aanbod in print aardig uitgedund voor de Nederlandse Golf liefhebber. Online zijn er wel wat mogelijk maar voor nog meer golfbladen zal je abonnement moeten nemen op Engels talige magazines.

Golf Magazines

Golf Magazines

Waarschijnlijk is de allergrootste Publisher wel de Golfer Digest magazine. Naast de Amerikaanse editie zijn er 24 internationale edities. De Amerikaanse versie kent een oplage van 1.5 miljoen exemplaren en kom 12 keer per jaar uit Daarnaast heeft Digest een zuster titel Golf voor vrouwen en wordt het blad onder licentie in verschillende landen uitgeven.

Verder zijn er heel veel andere golf bladen. Misschien is het goed om eerst even een blad op proef te nemen of er gewoon een los te kopen. Dit kan doorgaans op de betere internationale tijdschriften handelaar. Zo vind je op Schiphol de wat minder bekende buitenlandse Golf bladen.

 

Geef een reactie